BodyMind-traject


Het BodyMind-traject is een heerlijke ontspannen lestraject van 6 weken met invloeden uit de Yin-Yoga, Ki-principes en meditatie.

Dit traject is bedoeld voor jou als je meer de focus wilt leggen op jezelf op een rustige en ontspannen manier. In deze les is er volop aandacht voor:

  • Ademhalingstechnieken
  • Stretchoefeningen om je lichaam soepeler te maken
  • Lichte balans en krachtoefeningen om je lichaam sterker te maken
  • Meditatie

Wanneer is deze les wat voor jou?

Voor jou als je meer ontspanning wilt ervaren in je lichaam. Als je merkt dat je stijver begint te worden en juist weer die soepelheid wilt ervaren. Als je merkt dat je wel wat kracht en balans kan gebruiken. Als je merkt dat je de laatste tijd weinig energie hebt. Als je behoefte hebt aan een les die bedoeld is om aandacht aan jezelf te geven. We gaan niet heel snel bewegen op muziek, maar juist heel rustige beweegoefeningen doen die zorgen dat je erachter komt wat jij nodig hebt die dag.

Je gaat ontspannen naar huis, soepeler, rustiger in je lijf en in je hoofd. Na de les voel je je helderder en weet wat je nodig hebt. Je voelt je fitter en krachtiger.

Voor wie is deze les niet bedoeld?

Deze les is niet voor jou als je op zoek bent naar een actieve en snelle les waar je van buiten adem raakt. In deze les gaan we juist rustig en in balans bewegen, zodat juist je lichaam veel soepeler kan aanvoelen. We sluiten de les af met een langere meditatie in ruglig.

‘Waar en Wanneer start dit traject?

Het traject start op vrijdag of woensdag in Cultureel Centrum Den Diek in Lichtenvoorde (Dijkstraat 30) en duurt in totaal 6 trainingen. Let op: bij traject 3 zijn deze trainingen niet 6 keer achter elkaar.

De data zijn:

Traject 1: vrijdag van 11:00-12:00 Traject 2: Woensdag van 19:00-20:00 Traject 3: Vrijdag van 11:00-12:00
14 februari 8 april 17 april
21 februari 15 april 24 april
28 februari 22 april 1 mei
6 maart 29 april 8 mei
13 maart 6 mei 15 mei
20 maart 13 mei  5 juni

Let op: Je kunt je op dit moment niet meer aanmelden voor Traject 1. Voor Traject 2 en 3 kun je je hieronder aanmelden.

Wat zijn de kosten voor dit traject?

De kosten zijn €60 voor een traject van 6 weken. Het is mogelijk (indien er plek is) om slechts aan een paar lessen mee te doen. De kosten zijn dan €12,50 per les. In de week als het traject start ontvang je een mail met het rekeningnummer waarop je het geld over kan maken.