Hypnose

In mijn praktijk kun je terecht voor hypnose. Ik breng je middels hypnose technieken in een diepere staat van ontspanning en help je om oude zaken los te laten en te focussen op datgene wat je wilt. Je hoeft daarbij niet te praten over ‘oude’ zaken en deze weer op te rakelen.

Ik begeleid je in het eerste deel van de hypnose om je op te schonen van van oude programmeringen en energie dat jou niet meer dient, maar waar je nog wel mee verbonden bent. Ik heb het dan over personen, dingen of gebeurtenissen waar je bewust of onbewust last van blijft houden. Dit kunnen Karmische patronen zijn (dingen die je hebt meegekregen uit vorige levens), familiepatronen (dingen die je over hebt genomen uit de familie) maar ook gebeurtenissen, gedachtes en invloeden uit je huidige leven.

Al deze zaken laten we via de hypnose techniek die ik gebruik los.

In het tweede deel van de hypnose richten we ons op datgene dat je wenst en wilt bereiken. Dat wat je het liefst voor jezelf wenst. Afhankelijk van de staat van ontspanning waar je je in verkeerd, kun je contact maken met dat gevoel en die vorm die jij jezelf zo graag gunt. Hiermee ontwaak je als het ware een nieuwe potentiaal in jezelf met de bijbehorende ‘nieuwe’ gedachtes, gevoelens, energie en daarmee vervolgens ook een nieuw handelen.

De hypnose techniek die ik gebruik zorgt ervoor dat je in een diepe ontspanning komt. Je bent te aller tijden bewust en gewoon bij, alleen is het alsof je lichaam zelf in een hele fijne ontspanning terecht komt. Door de ontspanning, vertragen je hersenen en daarmee ook je drukke gedachtes. Hierdoor wordt je meer ontvankelijk om in je onbewuste systemen dingen te veranderen. Je bent en blijft gewoon in staat te communiceren en ik stel je ook vragen tijdens deze hypnose. Ik begeleid jou in dit proces.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Dit kan ik niet heel precies zeggen van tevoren. Soms duurt het korter, soms wat langer. Ik laat dat afhangen van het moment. Tijdens de hypnose lig je op de behandelbank. Neem dan ook een grote (bad)handdoek mee en een dekentje voor over je heen voor als je het snel koud krijgt.

Je kunt hier contact opnemen om een hypnose sessie te boeken. De tarieven per sessie kun je hier vinden.