Totale lichaamsbehandeling

Totale lichaamsbehandeling - lichtenvoorde - massage - livencare - alternatieve geneeswijzen


WAT HOUDT EEN TOTALE LICHAAMSBEHANDELING IN?

Alle klachten die je ervaart: pijn, stijfheid, vermoeidheid, darmklachten worden nagekeken en behandeld middels een specifiek testschema.
Het is dus niet meer zo dat je in behandeling komt voor ‘of’ je heup ‘of’ je rug of ander lichamelijk letsel. Je hele lichaam wordt nagekeken, behandeld en opnieuw getest om te zien of het effect heeft.
De behandeling bestaat uit drukpunten, massagetechnieken en gerichte (adem) oefeningen. Vervolgens krijg je gerichte oefeningen mee voor thuis.

WELKE EFFECTEN KUN JE VERWACHTEN VAN EEN TOTALE LICHAAMSBEHANDELING?

Jouw gehele lichaam wordt behandeld. Hierdoor verbetert je doorbloeding. Hormonen komen vrij die zorgen voor ontspanning en herstel.

  • Je darmstelsel verbetert: je kunt weer beter naar de wc
  • Je wordt soepeler en je bewegingsvrijheid neemt toe (direct na de behandeling)
  • Je krijgt meer energie, omdat pijn vermindert/weg is en je veel soepeler bent.
  • Je voelt je ontspannen en kunt daardoor beter slapen.
  • Je immuunsysteem verbetert: je krijgt een betere huid, nagels en minder haaruitval. Je bent beter beschermt tegen griep / verkoudheid

Er komen veel afvalstoffen in je bloedbaan na deze behandeling. Drink daarom veel water. Het is normaal om een paar dagen meer pijn te hebben of vermoeid te zijn. Vooral als je langere tijd klachten had.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?

Afhankelijk van de klacht heb ik gemiddeld 3-6 behandelingen nodig om een goed en blijvend resultaat te behalen. Je merkt al direct na de eerste behandeling effect. Veel mensen kiezen er daarna voor om eens in de 6 weken of 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

DE EERSTE BEHANDELING

De intake en eerste behandeling duurt een uur. Vervolgafspraken duren 45 minuten. Neem op de datum van je afspraak 2 (grote) handdoeken mee en een ID of Paspoort. De behandeling komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars mits je vergoeding hebt voor de alternatieve geneeswijzen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE TOTALE LICHAAMSBEHANDELING?

De totale lichaamsbehandeling valt onder de natuurgeneeskunde en dus onder de alternatieve geneeswijzen. De kosten zijn €75 voor de eerste behandeling en €65 voor vervolgbehandeling. Als je een aanvullende verzekering hebt met een vergoeding van €45 per dag voor de alternatieve geneeswijzen, betekent dit dat je bijna 70% vergoed krijgt voor vervolgbehandelingen. Dit verschilt per zorgverzekeraar, dus informeer zelf hoe dit bij jou zit. Zie ook de informatie over de zorgverzekeraars en de informatie over de tarieven.

Een totale lichaamsbehandeling is een vereenvoudigde term voor de Embryonal Integrated Techniques op basis van de Frank de Bakker methode.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan voor de Totale Lichaamsbehandeling

ENKELE REACTIES CLIENTEN

Van de ‘Totale Lichaamsbehandeling’  die Nicole geeft had ik nog nooit gehoord. Ze kijkt in deze therapie naar de hele mens,  de zg holistische mens. Alles staat met elkaar in verband en niets staat op zichzelf. Als je ergens een klacht heb, komt dat ergens vandaan. (De resultaten van het alleen behandelen van een bepaalde plek bijv met fysio, helpt wel maar vaak van korte duur is mijn ervaring). De oorzaak wil zij achterhalen. Dit kan fysiek zijn maar ook mentaal. Bijv stress. Ik heb Nicole en haar  therapie als heel (des)kundig, integer, intensief, bijzonder en heel interessant ervaren met zeer goede resultaten. Haar kennis is groot, ze neemt haar werk heel serieus en ze beheerst haar therapie. Ze kan je na 1 consult al hel veel vertellen. Al met al ik ben een heel tevreden cliënt en kan haar echt aanbevelen

José

Goedemorgen Nicole,
Bij deze even een berichtje van mij. Wil je even laten weten dat de oefeningen die ik van je heb gehad heel goed werken. Natuurlijk mede in combinatie met de therapie van jou. Ik ben er heel erg blij mee!

Riet

WIST JE DAT:

  • Je lichaam een mooi samenhangend systeem is, waarbij elk onderdeel invloed uitoefent op het andere
  • De totale lichaamsbehandeling een specialistische methode is van Frank de Bakker D.O. (een combinatie van Osteopathie en Embryologie).
  • Je vaak binnen een week al terecht kunt voor een behandeling.

Praktijk Livencare is ingeschreven in het RBCZ register en is onderhevig aan het TCZ. Heeft u een klacht over dan kunt u terecht bij dit College van Beroep.

rbcz-logo-klein

Alternatieve Geneeswijzen