Fysiotherapie


&amp;lt;p&amp;gt;&amp;lt;img height=”1″ width=”1″ src=”https://www.facebook.com/tr?id=1661460280768530&amp;amp;ev=PageView &amp;amp;noscript=1″/&amp;gt;&amp;lt;/p&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;lt;p&amp;gt;


Bij een fysiotherapie behandeling pas ik diverse technieken toe die in combinatie met mijn specialisatie (de Totale Lichaamsbehandeling met technieken uit de osteopathie) jou het beste helpen om je dagelijks beter te voelen. Ik maak gebruik van mobilisatietechnieken, Medical taping, triggerpointmassage en altijd geef ik gerichte oefeningen mee die je thuis kunt uitvoeren. Ik ben een voorstander van een combinatie van een ‘hands on’ benadering met oefeningen voor thuis. Dit wil zeggen dat ik jou altijd ook daadwerkelijk op de bank behandel. Oefeningen neem ik heel gericht met je door, zodat je ook thuis aan de slag kunt. Je hebt zo echt een stok achter de deur. En je weet zo ook echt wat je zelf kunt doen als je klachten terugkomen. Mijn streven is om je meer vertrouwen en kennis te geven over je lichaam en hoe ermee om te gaan, zodat je je zo lang mogelijk goed voelt. Of hoe je je weer snel goed kunt voelen als je eenmaal lichamelijke klachten hebt.

Het eerste consult

Het eerste consult is altijd een Totale Lichaamsbehandeling op basis van osteopathie en valt onder de alternatieve geneeswijzen (zie hier voor meer informatie). Neem in ieder geval altijd een paspoort mee, 3 grote handdoeken mee. Verder krijg je een vragenlijst toegezonden die je mee kan nemen of ingevuld digitaal terug kan sturen. Vervolgbehandelingen kunnen in afspraak met jou bestaan uit fysiotherapie.

Vervolgconsulten

Na de eerste behandeling bespreek ik met jou of je goed geholpen zou zijn met een vervolgtraject van: alleen fysiotherapie, alleen de Totale Lichaamsbehandeling of een combinatie van beide. De meeste mensen behandel ik met de gehele APK behandeling (de Totale Lichaamsbehandeling). Af en toe blijkt het heel fijn te zijn om extra fysiotherapie in te zetten als er daar gerichte indicatie voor is. Dit is met name zo als ik gerichte oefeningen meegeef, die je bijvoorbeeld dagelijks kan doen om je soepeler te voelen. Deze neem ik tijdens een fysiotherapiebehandeling heel gericht met je door.

Vergoeding fysiotherapie 2023

Praktijk Livencare heeft in 2023 geen contracten afgesloten voor fysiotherapie. Dit betekent niet dat je alles zelf moet betalen. Als je fysiotherapie in je pakket hebt, krijg je altijd een deel van het tarief vergoed, afhankelijk van jouw pakket. Informeer hiervoor zelf bij je zorgverzekeraar.

Vraag gerust meer informatie aan of maak direct een afspraak.