Over Nicole Harbers


De basis van mijn therapeutisch handelen is gestart en gelegd in 2009. Toen ben ik begonnen met de 4-jarige studie fysiotherapie. Toen ik die opleiding behaald had heb ik mij verder geschoold in de opleiding: ‘Embryonal Integrated Therapy’, gedoceerd en ontwikkeld door osteopaat Frank de Bakker. Een studie van 2,5 jaar in Antwerpen die verbanden legt tussen alles wat er speelt in het lichaam, gezien vanuit de embryonale ontwikkeling. In deze studie wordt het gehele fysieke lichaam onder de loep genomen (spieren, botten bindweefsel, organen, bloedvatensysteem en zenuwstelsel) om zo het beeld helder te krijgen van waar jouw klacht vandaan zou kunnen komen.

Deze intensieve studies en inzichten met betrekking tot het fysieke lichaam, brachten mij veel, maar ik merkte dat ik de diepgang en betekenis van klachten miste op het gebied van het mentale, emotionele en spirituele niveau.

Om me hier verder in te bekwamen heb ik mij verdiept als practitioner en master in de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Deze opleiding geeft technieken mee om inzicht te krijgen waar je tegenaan loopt in je leven en wat de obstakels zijn om jouw doelen te behalen. Zoals het (beter) duidelijk krijgen wat jouw overtuigingen zijn en hoe je naar de wereld kijkt evenals het kunnen toepassen van technieken, zoals: tijdlijnen, opstellingen en hypnose.

Aanvullend daarop volgde ik diverse meditatie en ademhaling trainingen, waaronder de training van Rashree Patell en de KI-technieken (een methode om te ontspannen en meer energie te krijgen naar het gelijknamige boek van Hans Peter Roel ).

Over al deze scholingen in combinatie met een uitgebreide leerschool van mijn eigen praktijk als ook eigen intuïtieve kennis, dat aanzienlijk versterkt is in de loop der jaren, heb ik diverse cursussen en trainingen gegeven en breng ik dat op dit moment tot uiting tijdens de behandeling in de Yogalessen of de Hypnose.

In 2020 heb ik het basiscertificaat van de Ayurveda behaald om zo een meer verdiepende beeld te krijgen in de achtergrond, gedachtegoed en kennis van deze kijk op heling en zelfhelend vermogen.

In 2021 heb ik me verder verdiept in de Quantum Fysica en Hypnose en heb hier een intensieve Hypnose opleidingsweek voor gevolgd bij dr. Roy Martina. Deze Quantum hypnose brengt je in contact met vorige levens als ook met toekomstige en je hogere zelf. In 2023 heb ik de hypnose verbreedt d.m.v. Ericksoniaanse Hypnose technieken waar ik zowel de basis als ook de verdiepende opleidingscursus gevolgd heb aan het UNLP instituut in Amsterdam.

Al deze vooropleidingen, kennis en verbanden breng ik samen in de Totale Lichaamsbehandeling , de Hypnose en de Yoga om je op deze wijze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Uiteindelijk is het een aanzetten en bewust worden van het zelfhelend vermogen en alle capaciteiten van je lichaam die dat zélf kan. Ik zie het als een missie om bij te dragen dat je dát gevoel (weer) kunt voelen en ook ervaren.

Wil je meer weten over de behandeling? Ik vertel je er graag meer over! Neem heel vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vriendelijke groet,

Nicole Harbers
Registertherapeut BCZ®, Natuurgeneeskundig therapeut, Fysiotherapeut
| AGB-code: 90102422 Natuurgeneeskunde| RBCZ licentienummer: 91217 4R | BIG registratienummer: 99918704804 | KVK nummer: 63020750 |  bank nr. NL66 KNAB 0254938191 | BTW-nummer: NL001390929B47

Praktijk Livencare is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG) met lidmaatschapsnummer: 21607007

 

 

Alternatieve Geneeswijzen