Over Nicole Harbers


Mijn naam is Nicole Harbers en ik heb al jaren een passie voor gezonde en goede leefgewoontes. Gezondheid is een heel belangrijke waarde voor mij! Voor mij betekent gezondheid dat je bewust bent hoe je leeft in al z’n facetten (je eten, denken, bewegen, voelen, leven volgens de cycli in de natuur) en dat als uitgangspunt neemt om jezelf krachtig en weerbaar te voelen.

Voor mij betekent dat hetzelfde als goed zorgen voor jezelf als basis. Echt tijd en energie vrijmaken om stil te staan wat goed is voor jou. Dat is ook de reden dat ik de totale lichaamsbehandelingen (de APK) geef. Dat zie ik absoluut als een stok achter de deur om je weer bewust te worden hoe het met je gaat. Een stok achter de deur om nieuwe gezonde gewoontes door te voeren.

Als achtergrond in de behandeling die ik geef heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

In 2009 ben ik begonnen met de 4-jarige studie fysiotherapie. Toen ik die opleiding behaald had heb ik mij verder geschoold in de opleiding: ‘Embryonal Integrated Therapy’, gedoceerd en ontwikkeld door osteopaat Frank de Bakker. Een studie van 2,5 jaar in Antwerpen die verbanden legt tussen alles wat er speelt in het gehele lichaam en de daadwerkelijke oorzaak die daaraan ten grondslag kan liggen. In deze studie wordt het hele lichaam onder de loep genomen (spieren, botten bindweefsel, organen, bloedvatensysteem en zenuwstelsel) om zo het beeld helder te krijgen van waar jouw klacht vandaan zou kunnen komen. De uiting van klachten zit namelijk vaak ergens anders dan waar de daadwerkelijke oorzaak  zit. Tevens heb ik mij verder verdiept in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en KI (een methode om te ontspannen en meer energie te krijgen naar het gelijknamige boek van Hans Peter Roel ) . Hier heb ik diverse cursussen en trainingen over gegeven en breng ik op dit moment tot uiting in praktische tips tijdens de behandeling of in de Yogalessen. In 2020 heb ik het basiscertificaat van de Ayurveda behaald, na het volgen van de 8 maanden durende thuisstudie bij de Civas.

Al deze vooropleidingen, kennis en verbanden breng ik samen in de Totale Lichaamsbehandeling om je op deze wijze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Preventief goed voor jezelf zorgen, een verbeterde doorbloeding, beter kunnen bewegen, een verband leggen tussen je lichaam en geest. Kunnen ontspannen. Het zijn allemaal elementen die terugkomen tijdens een behandeling.

Wil je meer weten over de behandeling? Ik vertel je er graag meer over! Neem heel vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vriendelijke groet,

Nicole Harbers
Registertherapeut BCZ®, Natuurgeneeskundig therapeut, Fysiotherapeut
| AGB-code: 90102422 Natuurgeneeskunde| RBCZ licentienummer: 91217 4R | BIG registratienummer: 99918704804 | KVK nummer: 63020750 |  bank nr. NL66 KNAB 0254938191 | BTW-nummer: NL001390929B47

Praktijk Livencare is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG) met lidmaatschapsnummer: 21607007

rbcz-logo-klein

Alternatieve Geneeswijzen