Tarieven


TARIEVEN TOTALE LICHAAMBEHANDELING 2019

Praktijk Livencare is aangesloten bij de VBAG, waardoor je deze behandeling (deels) vergoed kunt krijgen. Dit is afhankelijk van uw pakket voor alternatieve geneeswijzen. Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Zie ook de pagina van de zorgverzekeraars.

Intake, onderzoek en eerste behandeling 60min. €75,00
Totale lichaamsbehandeling intensief 45-60 min.  €65,00
Extra kosten aan huis behandeling €12,50
Niet nagekomen afspraak of niet geannuleerd minimaal 24 uur van tevoren 100% van de consultkosten

Alle tarieven voor de totale lichaamsbehandeling zijn BTW vrij.

TARIEVEN FYSIOTHERAPIE 2019

Praktijk Livencare heeft met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten voor fysiotherapie. Dit betekent dat -afhankelijk van uw pakket- u de behandeling volledig vergoed krijgt. Alleen voor Zilveren Kruis (en alle kleine labels die daaronder vallen is geen contract afgesloten). Kijk voor meer informatie daarover bij de pagina over de zorgverzekeraars.

Screening, intake & onderzoek na screening      35min. €42,50
Screening, intake & onderzoek na verwijzing  35min.  €38,00
Zitting fysiotherapie  30min.  €32,50
Toeslag aan huis  €12,50
Niet nagekomen afspraak of niet geannuleerd minimaal 24 uur van tevoren   100% van de consultkosten

Alle tarieven voor de fysiotherapie zijn BTW vrij.

FAQ

Wanneer moet ik kiezen voor Fysiotherapie en wanneer voor een Totale Lichaamsbehandeling?

De eerste behandeling is altijd een Totale Lichaamsbehandeling. Dit houdt in dat ik je hele lichaam test en behandel. Daardoor ben ik beter in staat een inschatting te maken wat de reden is van (terugkerende) klachten. De korte totale lichaamsbehandeling is bedoeld als onderhoudsbehandeling. Het is als het ware een APK van je lichaam. Net zoals je de auto eens in de zoveel tijd laat controleren en je naar de tandarts gaat. Het is mijn visie dat preventie en onderhoud heel goed is om je bewust te worden van patronen die in je leven zijn ingeslopen en die op de langere termijn voor klachten kunnen zorgen. Mochten er fysiotherapeutische indicaties zijn, dan overleggen we dat na de eerste behandeling. Uitzondering hierop is een directe verwijzing voor fysiotherapie van de huisarts of derden.

Vraag hier meer informatie aan of maak een afspraak.