Tarieven


&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;img height=”1″ width=”1″ src=”https://www.facebook.com/tr?id=1661460280768530&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;ev=PageView &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;noscript=1″/&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;

TARIEVEN TOTALE LICHAAMBEHANDELING 2022

Praktijk Livencare uit Lichtenvoorde is aangesloten bij de VBAG, waardoor je deze totale lichaamsbehandeling gebaseerd op de geïntegreerde technieken (deels) vergoed kunt krijgen. Dit is afhankelijk van uw pakket voor alternatieve geneeswijzen. Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar. Zie ook de pagina van de zorgverzekeraars.

Intake, onderzoek en eerste behandeling 75min. €89,00
Totale lichaamsbehandeling / Frank de Bakker-methode 60 min. €79,00
Niet nagekomen afspraak of niet geannuleerd minimaal 24 uur van tevoren 100% van de consultkosten

Alle tarieven voor de totale lichaamsbehandeling zijn BTW vrij.

TARIEVEN HYPNOSE 2022

De hypnose sessies kun je helaas niet vergoed krijgen bij zorgverzkeraars.

Hypnose sessie  +/- 90 min. €90,00
Niet nagekomen afspraak of niet geannuleerd minimaal 24 uur van tevoren 100% van de consultkosten

Alle tarieven voor de totale lichaamsbehandeling zijn BTW vrij.

 

TARIEVEN FYSIOTHERAPIE 2022

Praktijk Livencare heeft geen contracten afgesloten voor fysiotherapie. Lees hier meer over mijn reden voor dit besluit. Mocht je in aanvulling op de totale lichaamsbehandeling fysiotherapie nodig hebben dan betaal je dit tarief in eerste instantie aan mij. Ik geef je een factuur mee en deze kun je vervolgens indienen bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar wordt deze factuur gemiddeld voor 70 % vergoed. Mocht je 12 behandelingen fysio in je pakket hebben, dan heb je dus recht op 12x een vergoeding van gemiddeld 70 %. Mocht je vaker dan 12 keer fysio krijgen, dan betaal je het volledige tarief. Zie ook de pagina met zorgverzekeraars.

Screening, intake & onderzoek na screening  45min. €52,50
Zitting fysiotherapie 30min. €38,50
Toeslag aan huis €15,00
Niet nagekomen afspraak of niet geannuleerd minimaal 24 uur van tevoren 100% van de consultkosten

Alle tarieven voor de fysiotherapie zijn BTW vrij.

FAQ

Wanneer moet ik kiezen voor Fysiotherapie en wanneer voor een Totale Lichaamsbehandeling?

De eerste behandeling is altijd een Totale Lichaamsbehandeling. De totale lichaamsbehandeling is een volledige APK van je lichaam. Je gehele lichaam wordt áltijd nagekeken, getest en in zijn geheel behandeld met massage technieken. De behandeling is een combinatie van technieken uit de osteopathie op basis van de Frank de Bakker-methode. Net zoals je de auto eens in de zoveel tijd laat controleren en je naar de tandarts gaat is het in mijn visie ontzettend belangrijk dat je je interne lichaam ook eens in de zoveel tijd laat behandelen. Om zo goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Mochten er tijdens de Totale Lichaamsbehandeling indicaties zijn voor fysiotherapie, dan overleggen we dat na de eerste behandeling.

Vraag hier meer informatie aan of maak een afspraak.